April 23, 2007

Miow-miow beranak lagi

Comei tak anak miow-miow sayer tapi tak tau la jantan ke betina. Ade 4 ekor eeeeeiii… tak sabar nak balik umah nak main dgn anak miow-miow. Daaaah!! :-)

{picture at Sek.17, Shah Alam – photo by yisuzy, model: Sony Ericsson S700i}

April 19, 2007

Salamku buat kalian

Salam,

Pagi yang indah… bermacam cerita setiap hari aku lalui… Pagi tadi nak pegi kerja terserempak pulak dengan Firda… Miss u a lot walaupun umah tak jauh tapi sekarang aku dah tak banyak masa nak nana nana macam dulu. Tetiba rindu la balik kat PLF kat kawan2, kat bos, kat sume ikan2 yang ade. aku tau semalam diorg buat event PDS. Mintak ampun mintak maaf sebab tak dapat nak tolong jual buku lagi dengan Kak Lat. Semalam pun balik lambat sebab ade tugas baru yang di beri iaitu memantau setiap cctv yang ade di school ni lebih kurang 22 cctv. Takpe la aku pun sekurang2nyer ade experience handle sume ni. Tapi rasenyer berat betul beban yang nak kena pikul kat bahu. Hope korang sehat dan makin bertambah sehat la ye… Esok kiter leh jumpe… dadadada….

April 11, 2007

Terima Kasih Semua…

Salam, Alhamdullillah syukur ke hadrat illahi…

Akhirnyer aku makin selesa di sini. Berkat doa kalian dan juga segala pakar motivasi yang tak bertauliah tetapi mampu membuat aku jadi bersemangat semula. Aku makin sibuk, tak macam dulu balik umah dah bole relax, tgk tv, nana nana… tapi sekarang balik umah stil dok fikir keje yang bertimbun kat school.

Whatever pun aku taknak putus hubungan dgn kawan2 di tempat lama. Byk kenangan kat sana :-) Miss u a lot emuaks bye

Salam.

April 5, 2007

Hariku tak seindah biasa

:-( :-( :-( :-( :-(

April 3, 2007

Tempat baru…

Hari ni adalah hari ke-2 aku ditempat baru iaitu di Integrated Islamic School. Eemm baru hari kedua datang lambat pulak ape lagi keta kebal buat hal lagi sedih betul. Yela keta dah tua kene selalu belai la tu.

Aku rindu PLF la rindu suasana dulu… :-( xpe la ni dh jalan yang aku pilih sendiri. Kat sini kene jauh lebih advance dr dulu pening kepala aku.

Tapi sebab ade budak2 kecik yang kiut miut ni la buat hari aku reda sikit. Diorang ni nakal tapi manje. Sabar je la Su ye. Em ok la kengkawan sumer aku nak sambung buat poster nih nnt kiter cayan-cayang balik ok. Salam.

{picture at IISKD, Damansara – photo by ntah!}