December 27, 2009

3 minggu cuti… Mahu kerja semula?? Ohh!! Liat sungguh badan ini… Boleh saya jadi fulltime housewife, En. Suami?

Salam,

Aaaahhhh… malas sungguh nak start keja bila kita sudah 3 minggu berehat-rehat di rumah :lol: Yea… esok saya akan ke ofis seperti biasa… Seperti hari-hari sebelum saya menjadi isteri… Isteri kepada En. Suami saya… Ahmad Munawar Mohmad Anuar…

Di ofis, saya percaya… saya yakin… di atas meja, sudah berlambak surat-surat, borang-borang, slip gaji (yang duitnya sudah saya ambil heee…) serta keputusan peperiksaan PTK saya (insya Allah baik… karena saya pun mahu naik gaji dan naik pangkat). Dan esok pagi juga saya masih tidak dapat melihat segala apa yang ada di atas meja itu… Karena saya harus berada di Marriot Hotel… Urusan kerja juga… :roll:

Apa??!! Reshuffle!!! Haha… itu lah berita yang paling “best” nak dengar… :???: Hadiah New Year katanya… Tunggu sajalah cerita ni pada next entry saya…

Saya dan En. Suami masih kepenatan mencari rumah… Dan akhirnya… :cool: Tunggu juga pada next entry nanti yea…

Chow!! Zzzz…

December 24, 2009

Birthday En. Suami

Salam semua,

Sudah 1 minggu 5 hari… yea… saye still tak biasa… En. Suami pun macam tu jugak… Kejap-kejap tersyasyul pakcik, makcik, aunty, uncle…. :-) Hahaha!!! Mak Abah + Mama Ayah okies…

So, hari ni Birthday En. Suami… Malam tadi En. Suami dah dapat present yang dia suka… Hari ni banyak plan nak buat tapi En. Suami still tak bangun lagi huhu…

Actually, saye dan En. Suami baru saje pulang dari Utara (biase la jalan-jalan laki bini) sambil melawat family En. Suami (family baru saye jugee :-) ) Later saye upload pictures yea… sekarang tengah malas-malas…

Yang jadi problemnya sekarang… Saye di ganggu oleh private no. yang gila… call… kita angkat.. dia diam… gila!… betol punya gila!!! Ntah sape ntah…

Dah la… enuff said~

December 8, 2009

4 hari lagi…

Salam,

Hmmm…. cepat betul yea… tinggal beberapa hari je lagi… Sungguh malas pagi ni nak bangun… hujan… sejuk… So, preparation banyak jugak yang dah settle… dan banyak jugak yang still pending… bukan malas… tapi tak larat…

Semalam fitting (tapi hati tak puas!!! sangat-sangat tak puas!!). Tak tau kenape tak puas!!! Tapi memang tak puas!!! haishhh!!!

Mimpi… Kalau dah emosi terganggu ni… Tido pun boleh mimpi hantu… :evil: Emosi terganggu sedikit sejak minggu ini… Ntah la… nak period kot!

December 2, 2009

Bercuti yang panjang dan saye suka…

Hi all,

Dah lama tak menulis dalam truth:humor:cry:lie:love rasa kekok rasa bodoh rasa tak reti nak main dengan wordpress. Dashboard semua dah berubah. Ish! ingat nak adjust apa-apa yang patut tapi 2 hari mengadap pun belum pandai-pandai jugak :-) Hmm… tak kesah la… teror la tu nanti… hee~

Semalam saye apply cuti 12 hari (7-24 Dec) then pagi ni, awal-awal pagi ‘Puan KB’ call… jeng! jeng! jeng! cuti approve….tapi… (ah! sindri paham lah!)

Bila dah berada pada hari-hari terakhir untuk bekerja sebelum bercuti panjang, mula la mood pun tak brape stable :twisted:

Yang pasti dan tetap pasti, saye mahu bercuti panjang… Orang sebelah, tolong jaga anak-anak ikan saye yea… :-)