March 9, 2011

HP + Hanphone + Android

Salam Semua,

Kenape saye beli hp baru? Ntah la… Macam la kaya sangat. Hp lama pun still boleh pakai lagi… Takde problem pun… Still sayang kat hp lama… Simpan… Simpan… Banyak kenangan tu…

Hai dah berapa macam jenis hp yang saye pakai dari zaman diploma sampai dah keje ni… Diploma dulu² konon nak pakai hp sebab family jauh… Belajar kat Kelantan la katakan… Home sick… Huhuhu… Poyos kan! kan! kan!

Dulu hp cabuk pun rasa mahal… Sekarang hp² tu dah boleh dapat dalam RM 50-90. Gila lah! Jap, nak ingat balik la hp dolu²… kuikuikui…

Hehe banyak kan… Ish! ish! ish! Kalau dulu kejap je nak explore hp baru… Tapi sekarang dah lain… tengah kusyuk layan hp baru, Ate Mote Mote dah bangun… Kekekeke… Jeles la tuuu… hahahaha!

Ok lah, enuff said. Bye! 8-)

{sumber foto : google}