June 12, 2012

Im coming home

Dah tak sabar ni… Bila nak siap… Cepat la siap… Saye dah plan macam-macam… Saye nak design macam-macam… (macam la duit tu boleh petik kat pokok)… Tunggu la… Tak lama… Lagi 2 tahun… Hah!

Enche Suami sedang mengalami sindrom kerajinan untuk memasak... Hai! masak apa tu?

June 11, 2012

Pekebun berjaya…

Al-kisah maka tersebutlah kisah,

Tiba-tiba kami rajin nak mengemas belakang rumah yang tersangatlah bersemak samun… Kalau rumput rampai tu boleh dijual macam jual sayur… Confirm boleh kaya hasil jualan sayur… Hehehe… :lol:

Peralatan ninja yang diperlukan... Semuanya baru... heee...

Tanaman menghijau... cet!


Protection!!


Selesai sudah...

Dan… kami kepenatan lantas membeli air cendol bersama laksa… hmmm… zzzz… Eh! jap jap jap… bilanye yang nak tanam stoberi ni?