December 31, 2007

Pelangi Petang – Sudirman

Cette chanson j’ai consacré à mon amant. Espérez vous et moi, pour toujours et jamais. Je vous aime…

ku meniti awan yang kelabu
ku tempuhi lorong yang berliku
mencari sinar yang menerangi
kegelapan ku…

ku percaya nanti suatu masa
sang suria kan menyinar jua
membawa harapan yang menggunung
bersamanya…

engkau tiba bagaikan pelangi
tak bercahaya namun kau berseri
tapi cukup menghiburkan
hati ini…

seharian waktu bersamamu
tak terasa saat yang berlalu
bagai pelangi petang kau kan pasti
pergi jua…

Bonne Année 2008

Cepatnye dunia berputar. Rasa macam tak percaya 2008 makin hampir beberapa jam lagi. Umur pun makin meningkat. hmm… (mengeluh). 2007 bawa macam-macam cerita. Cerita kelakar, cerita sedih, cerita gembira, cerita dongeng, cerita cinta.. arghhh.. macam-macam laaa… Rasa macam nak balik ke awal 2007 nak repair mana yang tak betol. No!! Hidup mesti kena pandang ke depan… Yang dah lepas tu tinggalkan sebagai memori. Mmmm.. (senyum). Apa-apa pun kiter dah list “la missions de suzy 2008″ haha.. Ada 11 list yang akan kiter capai (mungkin akan bertambah). Satu daripada list dah tercapai. Satu lagi akan tercapai dalam awal bulan 1 (birthday present for myself… hahaha…). Dan yang selebihnyer kiter just wait and see… Kalau dilihat 2007 punyer missions ada jugak la yang tercapai dan ada jugak yang hancur berkecai. So, malam ni takde plan ape-ape lagi. Just a simple dinner kot.

Last word… SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2008 dan à mon amant – l’anniversaire tardif heureux.