Bonne Année 2008

Cepatnye dunia berputar. Rasa macam tak percaya 2008 makin hampir beberapa jam lagi. Umur pun makin meningkat. hmm… (mengeluh). 2007 bawa macam-macam cerita. Cerita kelakar, cerita sedih, cerita gembira, cerita dongeng, cerita cinta.. arghhh.. macam-macam laaa… Rasa macam nak balik ke awal 2007 nak repair mana yang tak betol. No!! Hidup mesti kena pandang ke depan… Yang dah lepas tu tinggalkan sebagai memori. Mmmm.. (senyum). Apa-apa pun kiter dah list “la missions de suzy 2008″ haha.. Ada 11 list yang akan kiter capai (mungkin akan bertambah). Satu daripada list dah tercapai. Satu lagi akan tercapai dalam awal bulan 1 (birthday present for myself… hahaha…). Dan yang selebihnyer kiter just wait and see… Kalau dilihat 2007 punyer missions ada jugak la yang tercapai dan ada jugak yang hancur berkecai. So, malam ni takde plan ape-ape lagi. Just a simple dinner kot.

Last word… SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2008 dan à mon amant – l’anniversaire tardif heureux.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://suzila.munmon.com/2007/12/bonne-annee-2008/trackback/

Comments

salam
selamat tahun baru temanku….
salah satu daripada 11 list tu ialah untuk menjadi sekelab denganku kan? (kelab darah manis)….hehhee…

hehheheh…. surprise!!!!!!!!!!!!

ye la cik SK,

dah lama tak tengok tulisan hang dalam web nie…
teruskan usaha hang dengan gaya jimi asmara..

pakai baju kanching la suasa, pakai mari baba la melaka…

epi nu year suzy!

hai….sue…aku ni khit..ingt lg tak…sem 01 dok kay bolik store uitm mache,,,huhuhu..nice meet u again,,.,,

sue,,,amboi koho comel demo loni…bila mau nikoh ah…dok diam2 teringat memori kita masa kat bilik store uitm mache kan…10 org peghuni semua…ape2 pun ade2 mase…email aku ye,,,bye

khit!!!! akhirnyer kiter ketemu jua…….. hahhahaha.. jom kiter joget lambak lagi…… hehehehhe…. mandi hujan bogel-bogel kat dining hahahhahah….. :-)

aku tidak pernah melupakannya……

ado sekor anok tupa atah jula mokte
putuh ekor peghuk lapa
jale caie make….. :-)

mandi bogel kat dining?
wah…macam penah dengar cerita tu…
best la kalo suzi bogel2…hahhaha…

Post a comment