Library terbakar!!!

Haha…!!!

Saye, Enie & Fiza… rancak bergosip… ketawa… tengok friendster… kutuk-kutuk… ketawa lagi… tiba-tiba… lampu padam… PC pun padam… kriiinngggg!!! (loceng kecemasan)… bunyi bising… api… kebakaran… terbakar… hitam… rentung… mati… tapi… kami masih… gelak-gelak lagi… Enie nak telefon Nida… nak tanya… betol ke library terbakar… Fiza kata tak bole… kecemasan… lambat nanti boleh mati rentung… lari keluar… eh! masuk office balik… amik handphone je… wallet & kunci kereta… terlupa… lari-lari… penuh sesak… cari jalan lain… dapat keluar… kami selamat… :-)
____________________________________________________________________________________

Cerita dia atas adalah benar dan telah terjadi pagi tadi akan tetapi ia hanyalah sekadar latihan…

Tima kaseh kat abang-abang bomba —> students dan semua staff selamatttt…

Enuff said…

{picture di kantor – photo by yisuzy, model: nokia n73me}

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://suzila.munmon.com/2008/08/library-terbakar/trackback/

Comments

hehehe..ingat betol2 td..wah besh x ko sembur benda alah tu? abg bomba ada minta no tipun x? hiks..

jgn sembur abg bomba tu sudah…hihi

abang bomba ada mintak gak no tepon… tapi i kan seorang wanita yg setia pada cintanya…. ceeewahh!!! heheh…

hahaha.. saya ada pergi library ketika kejadian berlaku.. cewah jap je ambk buku tertinggal kat blk abg jefry. hamboi akak editor nie dok snap snap pic ketika kejadia sampai tak nampak saya di belakang.. hehehe

sembor sembor ni teringat iklan maggi.. hehehe

ooohhh maaf lah ye… saye adalah reporter pada hari kejadian… justeru agak sibuk lah sikit… huhu…

boleh ke ko padamkan kebakaran tu?
badan ko sama besar je ngan pemadam api tu aku tengok..huhu

huhu. awak main2 la. bahaye tau. :)

bahaye ke??? awak sayang kiter ye… heeee…

ya, saya tau sebab encik amir hussain nak balek UPM sebab ada latehan fire drilling hahahaahahahaha

aik!!! inchik Jefrydin & The Siglap 5 tau ye…

TOP BOSS…!!!!

Alaaaa…..rugi la kita takdet kat situ dah..
Klu ader, leh jerit apiiiiiii!! apiiiiiiii!!! tolonnnnn….

iya anda memang golongan yg rugi hahah!!!

Post a comment