Seri kena cium!!!

%$&^#@!!! &^#%^&@!!! tuuut… tut… tuuut… &^%$*#!!! Abis bercalar Seri SapphireViv aku… :-(

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://suzila.munmon.com/2008/08/seri-kena-cium/trackback/

Comments

teruk ke? hmm gi antar kasi makeup balik..

huhu…tertekan! TERTEKAN!!

iskh..teruk ke? sapa cium seri?

naya tu…
aku rasa suzila lupa tarek hand brek masa parking kat perpustakaan sultan abdul samad tu.. atau dia terlupa tekan brek masa nak masuk rumah dia kat seksyen 17, shah alam…

tatatataa

sori lah kawan2 saya sangat bz sekarang sehingakan sudah lama tidak memberi komen kepada laman2 blog kalian. Saye juge semakin tidak terurus.

Apa2 pun Seri akan sembuh nanti… Tggu kemunculan Seri edisi terbaru yang berwajah baru hensem cantek dan bergaya…

sorry lame x masuk.. kene cium ngan sape? waaa dah cacat

Post a comment