Berbuka Puasa bersama 'Awak'

Salam Ramadhan, semoga Ramadhan yang terakhir ini akan membawa semangat yang membara untuk makan pada keesokan harinya… 8-)

Sabtu yang lepas, Awak telah mengajak Saye untuk berbuka bersama-sama. Saye sangat teruja kerana Awak bawak kat tempat yang sangat nice, best, sedap, nyum nyum :-D

Nama : Restaurant Al Diafah
Lokasi : Seri Petaling, KL

Oleh kerana restaurant pon restaurant Arab, jadi menu untuk berbuka adalah menu orang-orang Arab seperti Fresh Kurma (rasenya seperti anggur tapi sedikit kelat), Mendy Chicken, Balahh AlSham, Lamb Soup, Lamb on Rice, Mixed Grill, Hommus and Baba Ghanouch, Arabic Salad, Kobus Bread, Laygamat ‘Ping-Pong’, etc. dan air favourite adalah Vimto Juice (yang mana rasenya seakan-akan Ribena). Sebelom balik sempat juge kami membeli sedikit buah tangan di tingkat bawah ;-)




{picture at Al Diafah, KL – photo by yisuzy, model: nokia n73me}

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://suzila.munmon.com/2008/09/berbuka-puasa-bersama-awak/trackback/

Comments

chedapnya… ni ala2 tarbush ke?

a’ah lebih kurang tarbush restaurant la…

saya suka makan kat restoran Khulafa seksyen 7…
ala, yang sebelah taman bunga kat tepi shell tu….

sedap tak??menjilat siku tak??hahahaha…

sedap sebab orang belanje… huhu…

hahahaahaha…

syoknya en mokhtar belanja….

gambaq yang mula2 tu macam bentuk wuteng’eh si en mokhtar la…

hahaha!!! ya betol… itu wuteng’eh ‘awak’ comey kan!!! kan! kan!

Post a comment