Sidang Reunion Machang-Puncak Perdana Bil.1

Salam semua,

Saturday last week (20 Sept 2008), menjadi 1 sejarah. Berada di Kenny Rogers Roasters, Mid Valley bersama dengan beberapa teman yang hampir 5 tahun tidak bersua (bukan semua la…). Kami mula bercerita tentang zaman dulu kala dan seterusnya masuk ke dunia kerjaya. Ya, masing-masing sudah bekerja yang bagus-bagus. Saye selaku tukang pencari tempat untuk aktiviti berbuka puasa berasa sangat puas hati dengan situasi tersebut. Semua orang berpuas hati. Itu sudah pasti!

Dan ada antara kami yang sempat mengedarkan kad jemputan kawen. Hmm… Ya, sudah ramai teman-teman saye yang berkahwin. Anak pun sudah dua tiga. So, Amien… Insyallah aku datang! Tapi maybe lambat sikit lah… Sape suruh kawen hari Jumaat!!! Ape pun, congratulation!!





{picture at Mid Valley – photo by yisuzy & badul, model: nokia n73me & unknown}

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://suzila.munmon.com/2008/09/sidang-reunion-machang-puncak-perdana-bil1/trackback/

Comments

Sidang Reunion Machang-Puncak Perdana Bil.1. nampaknya kena adakan sidang ke 2, ke 3 dan ke seterusnya la pasni…

antara komen yg didapati pada malam itu:

1) Ayien – aku gumbira aktiviti begini diadakan.nanti kita plan lain plak eh…

2) Syuheir – thans sbb ade idea bernascamni. utk aktiviti seterusnya jangan lupa invite ok?

3) Zaimah – terima kaseh byk2 kerna menjadikan pertemuan ini satu kenyataan.

4) Danial – Hidup amien! pangkah amien! haaahhaaaa

baik KETUA AMIEN!!! aauummm…

pada malam tersebut juga aku ternampak seekor ular sawa yang kekenyangan kerana telah menelan seketul ayam yang besar….

hahaha!!! ya… aku tersandar kerana kekenyangan :-)

bestnye!

BEFORE & AFTER… sungguh artistik gambo tersebut..

sila layari page friendster aku untuk melihat gambo-gambo lain pada hari berkenaan…

ya betol thafiexq…. itu hari sangat best!!! sehingga menjilat jari…

yo yo.. canteek la kad kawen tu…
sapa pengantin ensem yg nak kawen tu??

yo yo.. perasaan!!!

org tu nyer turn bila la pulak ye..

tungguuu…

Apala hari Jumaat. Tak sabar ke? Har Har Har.

Post a comment