November 24, 2008

Selamat Pengantin Baru – Ratna Sari Dewi

Selamat Pengantin Baru to Ratna & hubby. Sudah selamat diijabkabul pada 23 November 2008. Ahh.. ramainye kawan-kawan dah kawen. Ade yang sudah mempunyai baby yang comei-comei… Menghadiri majlis kenduri menjadikan alumni SMKS24 tercapai. Disini lah tempat kami berjumpe semula (kalau tak jangan harap ade time nak gathered macam neh!! huhu…)

Ratna Sari Dewi's Wedding

Ratna Sari Dewi's Wedding


ratna & suzy

ratna & suzy


pintu gerbang

pintu gerbang


present from kota LONDON... thanks rozie!!

present from kota LONDON... thanks rozie!!


gadis gediks!!

gadis gediks!!



{picture at Puchong – photo by yisuzy, frenz ; model: nokia n73me, unknown}

November 21, 2008

Induction Course – 3 weeks

So tired but happening… so bored but best… so corporate but enjoy…

3 minggu kursus induksi di Fakulti Pertanian 2, UPM. Pelbagai aktiviti dah dibuat. Dengar ceramah, presentation, bercucuk tanam (tanam pokok pisang), tengok anak ayam, jungle tracking. Tapi memancing dan ke taman buah-buahan je tak dapat. Its ok!! tada hal punye :-) So now tinggal lagi 1 week. Next week akan ke Parlimen. Nak buat ape kat sane still blur lah!! Assignment belom settle! Note belom baca! (untuk exam 3rd Dec 2008). Kerja melambak kat office… Tak tau nak start yang mana… Rasa sangatlah malas untuk berfikir time macam nih…

17112008751

{picture at Fakulti Pertanian – photo by yisuzy, model: nokia n73me}

Alumni – Level 2 Kolej Iman Bilik 10 orang UiTM Mace

Salam…

sdfghgfdj

5 tahun lepas :-) Suzy, Syima, Jijie, Zaba, Bella

02112008741

Bella, Suzy, Syima, Jijie

{picture at Klang & Mace – photo by mommy jijie & unknown, model: nokia n73me & unknown}

November 13, 2008

Lucky – Jason Mraz ft. Colbie Caillat

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kHHXmsH0lJU&feature=related]