Selamat Bertunang – Najeeb & Nana

Salam…

Last week (Saturday) saye ke Pahang untuk menguruskan urusan peminangan dan pertunangan. Congratulation to Najeeb & Nana. :-) Perjalanan selama 3 jam memang sangat meletihkan. 11 dulang berbalas 13 dulang saye kira cukup banyak untuk majlis pertunangan antara Selangor dan Pahang (kesian kat orang yang mengusung dulang). Settle je majlis, kami terus berangkat pulang.

Suzy & Nana

Suzy & Nana


The Hantaran

The Hantaran

{picture at Keratong, Pahang – photo by yisuzy & Syifaa ; model: nokia n73me}

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://suzila.munmon.com/2008/12/selamat-bertunang-najeeb-nana/trackback/

Comments

Siapakah itu yg berbaju biru? Tampak gagah dan perkasa!!!

yela… awak… si gagah dan perkasa. huhu…

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aku macam kenai ja saudara yang berbaju biru itu dan bersampin tu…
wow, ikut ‘kiter’ ya pi pahang, antaq org bertunang.. nampak gayanya macam amroth la nak pi meminang org kat sana..

satu tindakan yang luar biasa bagi saudara amroth kita nie… ambek berkat kot nie hehehehe

suzila mata macam model Voir la… takutttttttttttttttttttttttttttttttt

najeeb dan nana nie sapa dia wahai cik suzila?

najeeb adalah saudara kandung seibu sebapa seperut kepada ahmad amroth… suzila yang menyibuk2 g meminang… kerna suzila adalah orang penting di majlis itu… suzila adalah penggubah hantaran belau… keh3

patutlah ada muka si amroth nie… ermmmmmmmmmmmmmmm
begitu cheritenye…. ahmad bukan main lagi, meriah dgn baju melayu

Post a comment