Teambuilding – Eagle Ranch (Final 1 The Great!!!)

Hi,

Lama dah tak menaip story dalam blog saye neh. Tetibe wordpress dah tuka theme yang saye kira sangatlah cool (Hye guys, i’m very like it!! :-) ahaks!) Sepurnama saye tiada di ofis, banyak perubahan dah berlaku. Antaranya… troli buku dah makin panjang macam railway 8-O haha!!, dah ade phone baru (direct line terus ke bilik saye. before ni kena share. huhu…)

Dari Kursus Penerbitan & Perekaan Newsletter di Pearl International Hotel saye terus ke Kursus Induksi KPP Sesi ke-9, 2008. Settle dengan exam induksi, terus pulak ke Port Dickson dengan Program Teambuilding. Dan akhirnya orang lain boleh cuti beraya saye masih di ofis untuk men’settle’kan kerja-kerja yang tertunggak. Hahah!!! Tak kesah pon… Saye kan workerholic :-x have a nice holiday beb! (wish untuk orang kat sebelah bilik saye)

coboi cabin

coboi cabin

Hmm… teambuilding… final 1… war game… guerilla… cobra… rafting (hahah!!! semua pancit!!! aku muntah!!!) uwekk… takmo ingat… 1,2, dayung… air tahu busuk buat bom… sangat best!… persembahan group…. hahha!!! semua kena bergelek… gelek gerudi… aku joget sorang-sorang… tetiba aku malu giler… mongok kan!!… Dalam 4 game yang kita main (war game, rafting, young rider, stage fright) cuma 1 je yang kita kalah kan… group kita best sangat :-) group mane menang peserta terbaik??? FINAL ONE!!! group mane menang keseluruhan??? FINAL ONE!!! haha u all guys sangat best. Jangan lupe trademark bila jumpe. SUDAH KENAK!!! SUDAH KENAK DUDUK!!!

lambat tak semestinya LAST

lambat tak semestinya LAST

p/s: Anuar (Ketua Group), Adzah (Bendahari), Shahrul, Carmelita, Fadil, Saiful, Zita, Hailmi, Dinul, Linda, Rahim, Che’na, Mala, Diha & saye (Suzila) :-) Gambar akan di upload di Flickr

we are the champion

we are the champion


Adios!!

{picture at PD – photo by yisuzy ; model: nokia n73me}

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://suzila.munmon.com/2008/12/teambuilding-eagle-ranch-final-1-the-great/trackback/

Comments

Sudah kenak!! sudah kenak duduk…!! Sudah Kenak duduk…!! wakakakaka..
Tak tau la nape, rase team FINAL ONE nie mcm ade ‘chemistry’ lak.. 1st time combine mcm dh lame gather jer… DASYAT la kombinasi FINAL ONE nie.. TEAMWORK dier lain mcm la… huhuhu!! DASYAT….DASYAT….

Lebih ‘touching’ bile mengenangkan…. “…AKU la salah sorang daripada FINAL ONE… mcm tak caye jer….” wakakakaak… Senyum sorang2 lak…kantoiiii….

yeay incik saiful aka daniuull… kte memang ade chemistry… sape paling banyak kena bom (air tahu busuk masam tuh)??? sape lagi si fadil la… ahhaha… start perang dah kena 3 bom… kalau bom betol confirm hancus bekecai-kecai… huhu…

psstt… jangan lupe group kita ade ustaz yang pandai bergelek dangdut… hahhaha!!!

su…cam tersentimental la bace story mori su ni…hahaha…setuju ar dgn saiful aka daniul (lekat dah nama mamat ni…hehehe) group Final One mmg ade chemistry! mmg bangga ar jd salah seorng ahli group yg poyo ni..ekekeke!! tp group kite mmg best bangat!!

betul,,,, total semua skali 9 stinky bombs…tebuslah, habis copra korang…..but for all this while, our group is the best, good team spirits, enormous group dynamic, high sense of belonging, just name it, we got it all…….. my plesure teaming up with all of u……. p/s……. a short period……..but ample enough for me….really appreciate the time together….thanks (dalam maksudnya huhu!!!!!)

bestnya pi kursus induksi… naik keta kuda lagi hahahaa

asalamualaikum … alamak tetiba teringat pulak saat manis…masam….mabuk…memacam ada masa bersama FINAL ONE…tidak dinafikan group kita ni memang theboom la…sori dan sedih tak dapat bersama masa nak balik hari tu sebab kena pulang awal…nak raya le katakan…tapi bila tengok gambo final one bergumbira bersama …jeles le pulak isk isk isk..pepehal keep in touch….lambat tak semestinya last…..contohnya FINAL ONE tetap juara..hehehe

che’na – haha chayok chayok… 1, 2 kayuh… hahhha mongok kan!!!

fadil – 9 bom ko kena… eeeee… busuk giler

legend – a’ah best mr. nandre, terase aura-aura jadi seorang coboi… ahaks!

anuar – yes chieftain!!! chieftain sudah mabuk kami orang sume pon mabuk la…. huhu…

“lambat Tak Semestinya LAST”<< i like that words : )

hye (kebetulan drop here at ur blog ; ) salam

hi n~Da :-)

bz betul u ek..nway thanks for the wish..ehhehe

Post a comment