January 15, 2009

Cinta Antara Kita – Duta + Baizura Kahar

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wm42xKcZeTA&feature=related]

Sejak dari dulu
Ku menyintaimu
Kau tahu begitu namun kau berpura
Ku masih teringat kau peluk diriku
Yang telah membuat ku menyintai mu

Sudah berapa lama
Diriku ini
Tak bertemu mu
Mungkin ku harap jua
Kau merindu ku
Sebagaimanaku rindu mu

c/o
Cinta antara kita
Tiada penghalangnya
Walau akhir usia
Ku menyinta dirimu
Ku hanya menunggu mu
Mengata kau cintaku
Ku kan berjanji
Menyintamu sayang….

Setelah kau pergi jauh dari sisi
Tiada ku cinta selain dirimu
Ku ingin bersama denganmu selamanya
Walaupun sehingga ke akhir nyawa
Mungkin kau tak mengerti
Maksud ku dulu pada dirimu
Kini ku kan menyinta dirimu itu sehingga ke akhir waktu

Repeat c/o

January 8, 2009

RM300 sudah terbang…

...

...

Surat untuk Rozie Sarip

Offer letter

Offer letter

Zie,

Ko nak pegi dah… Sampai hati ko meninggalkan kawan-kawan ko kat sini… :-( Camane dengan aku?? Camane dengan Sal?? Kitorang nak kawen nih… Ko kena ada time kitorang kawen… Aku tak pedulik!!!! Zie, baliiikkkk!!!!

Zie,

Aku nak wish congrats la kat ko… Tapi aku terkilan sebab ko tolak Oxford Uni… Dr. Fadzilah Hanim tau confirm dia hangin… Tapi takpe Uni College London pon ok jugak… Apa course ko amik??? Chemistry ye… Baguih la tuh… Pasni aku dan kawan-kawan tak leh nak panggil ko Rozie lagi… Tapi kena panggil Dr. Rozie… 8-O

Zie,

Aku nak bagi nasihat sikit nih… RM744,800.00 yang MARA bagi tuh… ko guna dengan sebaik-baiknye (cewah!!!)… Jangan pulak ko shopping cam sekarang nih (Giler makcik ni kalau shopping!!!)

Zie,

Sal dengan aku dah plan something untuk ko sebelum ko pegi awal February ni… Plus menyambut birthday aku la… 8-) So, ko kena ready dari segi mental dan fizikal… rohani dan jasmani…

Zie,

Ok la… jagalah dirimu di rantau orang… :cry: Jangan pulak pasni aku nampak gambar bogel ko tersiar di mana-mana… Jangan malukan aku wei…

Aku saksi dan ko nak blah pulak!!!

Aku saksi dan ko nak blah pulak!!!


{picture at Restoran Azira, S.A. – photo by yisuzy & Sally; model: nokia n73me}