Buku yang best :-)

Salam Semua :-)

Sudah hampir 4 bulan setengah… Perut saye juga bertambah besar… Baju pun banyak yang dah tak muat… En. Suami dan saye ada jugak beli buku untuk tambah info…



Ini buku-buku saye :-) En. Suami pun ada buku dia jugak tau… 8-)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://suzila.munmon.com/2010/05/buku-yang-best/trackback/

Comments

eh ehhhh… romanticnyerrr :p

caya la abg amroth yang telah belajar dan berguru dengan buku..
teruskan mengulangkaji pelajaran seumur hidup nie brother.

Salaam sue darling!
very happy reading all your entries. mendoakan yang terbaik untuk Sue and family. tak sabar nak tgk baby Sue.
~ i luv babies!

love from ireland.

yayang : hmmm… best kan ada abang besha…

bihun goreng : hehe… dia dah khatam 3-4 kali… ini kalau tak tau jaga anak tak boleh nak kata apa la…

fadzilah : thanks ireland girl… u dah nak jadi aunty… bila nak balik malaysia?

Post a comment