February 16, 2007

Perginya Seorang Amien07…

amin.JPG

Mohd. Aminuddin b. Mat Jidin…….

Inilah dia orangnyer yang akan pergi meninggalkan Perdana Leadership Foundation (PLF) yang merangkap Biro Kerohanian KLFC. Dia akan menamatkan perkhidmatan sebagai fulltime Indexing dan akan pergi berjuang mencari rezeki di Islamic Intergrated School, Kota Damansara. Title ape kat sane aku pun tak pasti tapi mungkin akan jadi cikgu la kot. So, aku nak mohon maaf la kat ko amin kalau selama 6 tahun kiter kawan ni ade la yang buat ko sakit ati kat aku dari UiTM Machang – UiTM Puncak Perdana (biaselah aku pun ade sakit ati jugak kat ko hehhehehh….). Ape2 pun kiter still kawan macam dulu, kini dan selamanya… Hope ko cepat dapat duit nak minang YANTI…. :-)

Marilah kiter bersama-sama menyanyi untuk AMIEN da RAPTOR…

Di sini
Tempat aku menunggu kawan
Kawan sama-sama sekolah
Sama-sama belajar

Sampai sekolah
Kami… riang selalu
Berjumpa guru
Selamat Pagi Cikgu

Lalala lala la lala lala

Sekolah
Tempat aku menuntut ilmu
Membaca menulis mengira
Dengan panduan guru

Marilah kita… kawan
Usaha… selalu
Hormatlah guru
Selamat Pagi Cikgu