Perginya Seorang Amien07…

amin.JPG

Mohd. Aminuddin b. Mat Jidin…….

Inilah dia orangnyer yang akan pergi meninggalkan Perdana Leadership Foundation (PLF) yang merangkap Biro Kerohanian KLFC. Dia akan menamatkan perkhidmatan sebagai fulltime Indexing dan akan pergi berjuang mencari rezeki di Islamic Intergrated School, Kota Damansara. Title ape kat sane aku pun tak pasti tapi mungkin akan jadi cikgu la kot. So, aku nak mohon maaf la kat ko amin kalau selama 6 tahun kiter kawan ni ade la yang buat ko sakit ati kat aku dari UiTM Machang – UiTM Puncak Perdana (biaselah aku pun ade sakit ati jugak kat ko hehhehehh….). Ape2 pun kiter still kawan macam dulu, kini dan selamanya… Hope ko cepat dapat duit nak minang YANTI…. :-)

Marilah kiter bersama-sama menyanyi untuk AMIEN da RAPTOR…

Di sini
Tempat aku menunggu kawan
Kawan sama-sama sekolah
Sama-sama belajar

Sampai sekolah
Kami… riang selalu
Berjumpa guru
Selamat Pagi Cikgu

Lalala lala la lala lala

Sekolah
Tempat aku menuntut ilmu
Membaca menulis mengira
Dengan panduan guru

Marilah kita… kawan
Usaha… selalu
Hormatlah guru
Selamat Pagi Cikgu

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://suzila.munmon.com/2007/02/perginya-seorang-amien07/trackback/

Comments

ya la kak susito,

abg amien dah nak pi nie.. apa crita nie?
maka selamatlah selepas nie ye cik suliana.. karna udah tadak org nak ucik dia dah.. kalau tak, tetiap ari mesti kena ja dgn mat amien nie…
aduhai, sian dia aku tgk la..
tapi itu semua kenangan yang takkan dpt dia lupakan bila dia dh sampai umor 50 taun nanti… mesti dia ingat hasel karya dia masa dia kerja kat PLF nie…

d’raptor… may the force be with you.

rupanya, dia nak jadi che’gu la ye?
nampak gayanya sama mcm sizuka la nie…
chuma abg amien nie lebeh alim dan waraq lagi la sebab dia lepak kat sekolah integrasi tu.. atau pon, dia tetap mcm skrg jugak… hahahahaahhahaa

cilakak betui si pendek ni…letak gambo aku buruk2 sumernya..mangkuk betul…

takpe la…aku tak kisah la..pasni aku dah takde dah..lantak ko la nak bubuh gambo per pun..huhu…

anyway, thanks sbb buat tribute entry utk aku..aku pon doakan ko dapat keje yg elok2 la..for example: guru sekolah agama rakyat.

orait, keje bebaik. jangan asyik nangis je..kerna nangis itu tidak bagus dalam menaikkan prestasi KPI anda..ok. jaga diri bebaik. peace, one love!

betui la kak suzila,

janganlah nangis selalu.. nanti jadi cerita kasim selamat (kasim???) alamak… bulan lepas KPI dah turun ni, mcm mana gaya nya nie?

oleh itu, marilah kurangkan tangisan baiduri ye..

Post a comment