Mana saye pegi?

Salam 1 Malaysia,

Hmm… bukan plan pun untuk pegi ke situ… Ia tidak pernah dirancang… Entah macamane en. Suami dan saye boleh pegi sana… Maybe kitorang dah takde arah tuju… Nak tengok movie, takde cerita yang best pada waktu itu… Tapi… ok jugak… Saye tak beli apa-apa… Cuma sekadar tengok-tengok… Kenapa saye tak beli apa-apa? Sebab saye tak tau nak beli apa… Huuu… Cuma saye suka… Ada banyak goodies yang saye dapat… Ada banyak free voucher… Sebab itu saye suka… Mana saye pegi Ahad lepas? Heee…

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://suzila.munmon.com/2010/05/mana-saye-pegi/trackback/

Comments

ibu mengandung kena byk berjalan
nanti senang nk deliver… huhu

terima kasih abah amien :-)

Post a comment