Drawing suke-suke

Hi all,

Saye bukan lah orang yang sangat creative tapi boleh la nak melukis yang simple² dan boleh ditafsir oleh otak saye sendiri :-)

Saye saje nak share hasil lukisan ibu yang sedang mengandung untuk baju²nya. Ada yang dah siap pakai dan ada juga yang tak sempat buat. (Bukan tak sempat tapi malas nak hantar kain kat tailor + banyak baju ready made yang cantik² kat kedai).

{sumber foto : HTC Desire Z}

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://suzila.munmon.com/2011/04/drawing-suke-suke/trackback/

Comments

Nie baju ibu yang mempunyai anak di dalam perotnya, maka ini berlaku kepada cik puan jugak kah?

wah, layan

hehe… udah 4 bulan c.nan… hehe…

Post a comment