Pabila mata takmo pejam

Oh! mata… sila la pejam dan tido… apa! mata tak nak tido lagi… habis tu mata nak buat apa? nak tengok tv? cerita apa? spongebob? hehe…

Saye sedang cuba menghantar entry guna hp canggih ni… cool jugak android ni… tapi saye takde la macam en.suami… dia ada initiative nak study pasal android… install, uninstall macam-macam la…

Hmmm… sara dah tido… baik saye tido jugak… karang dia bangun mintak susu, saye yang ngantuk…

Bye, nite… :-)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://suzila.munmon.com/2011/04/pabila-mata-takmo-pejam/trackback/

Comments

heheehehehe, hebatnya pakai android tu…

aku guna tabloid ja, tabla pon ada jugak hehe

Post a comment